OVER ONS

PMBK Engineering B.V. is een modern bedrijf met ruim 20 jaar ontwerp – en praktijkervaring, Wij ontwerpen innovatieve en toonaangevende producten als ook oplossingen op basis van uw idee of wens. Doordat wij veel ervaring uit de praktijk hebben, weten we onze ontwerpen dusdanig uit te ontwikkelen dat deze optimaal gebruik maken van functionaliteit, ergonomie en gebruikersgemak. Het snel kunnen afstellen, vervangen van verbruikers materialen en het snel kunnen vervangen van slijtagedelen zijn daar een mooi voorbeeld van. 

Om uw ideeën en wensen om te kunnen zetten in een finished product maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Het complete ontwerp wordt getekend en waar nodig gecontroleerd in Solidworks 3D Cad software. Hiermee zijn we in staat om voortijdige problemen te ondervangen en efficiënt het ontwerpproces te doorlopen. 

Omdat we veelvuldig onderling brainstormen, worden de mechanische en elektrische ontwerpen perfect samengevoegd tot een doordacht ontwerp waarin rekening wordt gehouden met elkaars disciplines. Het eindresultaat is een perfecte samensmelting van mechanica, besturingstechniek en softwareontwikkeling waar we dan ook erg trots op zijn. 

 

PMBK

Mocht u op onze website niet alle informatie gevonden hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken. 
Met vriendelijke groet, 
PMBK Engineering B.V.