EXPERTISES

Project Engineering.

U kunt bij ons terecht voor een compleet traject, wij houden ons bezig met mechanische en Elektrische engineering, wij kunnen helpen met het schrijven en/of aanpassen van uw machinesoftware, wij hebben ervaring met Camera Vision en Robot Systemen.
Kijk u hieronder voor de mogelijkheden en mocht uw vraagstuk hier niet voorkomen neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Mechanische Engineering.

Voor het ontwerpen van machines en onderdelen maken wij gebruik van het Cad programma ” Solidworks” . Hiermee kunnen wij een 3D model maken van de applicaties waardoor we alles optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Wij houden ons bezig met projecten voor product handeling, Machinebouw oplossingen, Constructie

Elektrische Engineering.

Op het gebied van het ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen van de elektrische systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het toepassen van Siemens, Beckhoff en Mitsubishi plc, HMI en servosystemen. Voor het elektrische ontwerp maken we gebruik van het tekenpakket “See Electrical”. Hiermee kunnen we de complete productieschema’s, project documentatie en relevante component documentatie verwerken tot compleet totaal pakket. Gedurende de ontwikkeling wordt altijd het best haalbare beoogd op het gebied van efficiëntie, specificaties en veiligheid.

Industriële Automatisering.

 

PMBK
PMBK
camera vision
Engineering

Project Engineering

U kunt bij ons terecht voor een compleet traject, wij houden ons bezig met mechanische en Elektrische engineering, wij kunnen helpen met het schrijven en/of aanpassen van uw machinesoftware, wij hebben ervaring met Camera Vision en Robot Systemen. Kijk u hieronder voor de mogelijkheden en mocht uw vraagstuk hier niet voorkomen neemt u dan gerust contact met ons op.

technical-drawing-3324368_960_720

Mechanische Engineering

Voor het ontwerpen van machines en onderdelen maken wij gebruik van het Cad programma " Solidworks" . Hiermee kunnen wij een 3D model maken van de applicaties waardoor we alles optimaal op elkaar kunnen afstemmen. Wij houden ons bezig met projecten voor product handeling, Machinebouw oplossingen, Constructie

Engineering

Elektrische Engineering

Op het gebied van het ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen van de elektrische systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het toepassen van Siemens, Beckhoff en Mitsubishi plc, HMI en servosystemen. Voor het elektrische ontwerp maken we gebruik van het tekenpakket "See Electrical". Hiermee kunnen we de complete productieschema's, project documentatie en relevante component documentatie verwerken tot compleet totaal pakket. Gedurende de ontwikkeling wordt altijd het best haalbare beoogd op het gebied van efficiëntie, specificaties en veiligheid.

49829606_2442558985772626_5803710984061190144_n

Industriële Automatisering.

Ook kunnen wij uw bedrijf helpen met automatiseren en kunnen wij lastige of zware productieprocessen, intensieve menselijke arbeid gedeeltelijk of volledig automatiseren doormiddel van PLC’s (Programmable Logic Controllers) die robots, transportbanden (servo’s en frequentieregelaars) en andere componenten in de machine aansturen. Wij hebben ruim ervaring met de volgende programmeer pakketten; Simens, Beckhoff, Mitsubishi, Wago, Omron, Met onze veilige remote access routers kunt u op afstand over een beveiligde VPN verbinding uw componenten in de machine benaderen.

Dunlop camera vision

Camera Vision

camera vision is een optisch controle systeem dat bestaat uit hard en software welke samenwerken met een inspectiecamera. Dit systeem zorgt door middel van camerabeelden voor een optische kwaliteitscontrole of de positionering van robotsystemen. Het succes van vision systeem hangt voor een groot deel af van de belichting, invalshoek, kleur en intensiteit van de belichting, invloeden van buitenaf (omgevingslicht van gebouwverlichting, daglicht etc ) en productkleur.

products-simulation-validation-prototype-test-hero-002

Finite Element Analysis (FEA)

Wij beschikken over verschillende software pakketten waaronder SOLIDWORKS® Simulation. Dit is een belangrijke analysetools die Finite Element Analysis (FEA) gebruiken om het fysieke gedrag van een product of constructie in de echte wereld te voorspellen door CAD-modellen virtueel te testen. Voor het technisch dossier belangrijk maar ook kunnen wij in vroeg stadium fouten voorspellen en hoge kosten beperken.

Project Engineering | Mechanische Engineering | Elektrische Engineering | Industriële Automatisering.