Apparatenbouw en machineontwerp van PMBK Engineering

PMBK Engineering is een ervaren specialist op het gebied van de machineontwerp en de apparatenbouw. Met onze meer dan twintig jaar praktijkervaring in het ontwerpen van innovatieve producten en oplossingen, weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij leveren zowel kant-en-klare producten als op maat gemaakte producten.

Als machineontwerper en apparatenbouwer in Flevoland richten wij ons op het ontwerpen van oplossingen voor automatisering, besturing en de mechatronica. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo kijken wij naar de beste mogelijkheden om het productieproces verder te automatiseren en optimaliseren.

Ontwikkelproces van ons machineontwerp

Voordat wij beginnen aan het ontwikkelproces van de apparatenbouw, conceptualiseren wij als eerst wat de hoofdlijnen zijn van het te ontwikkelen product. Er zijn immers veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor veel verschillende branches machines mogen ontwerpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij per branche precies weten waar de prioriteiten liggen, en wat er benodigd is om de productieprocessen voor de specifieke branche zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dit verwerken wij uiteraard in het ontwikkelingsproces van de machine(s).

Door middel van 3D printing en concept matrijzen kunnen wij eenvoudig uw ideeën en wensen omzetten in tastbare producten. Zo helpen wij u van A tot Z met het verwerken van een concept ontwerp tot een volledig functioneel ontwerp.

 

 

Waarom een ervaren engineer inschakelen voor ontwikkel- en ontwerpprocessen?

 

 

Wij krijgen regelmatig de vraag te horen, wat de reden is om het industriële proces onder de loep te nemen en te optimaliseren of hernieuwen. Feit is dat industriële processen eenmaal verouderd raken, en er vaak nieuwe mogelijkheden zijn om het proces te verbeteren. Het kan voldoen om één of enkele producten toe te voegen aan het industriële proces. Ook is het mogelijk dat er nog enorm veel te behalen valt.

 

 

U kunt verwachten dat aan de hand van onze optimalisaties, u op de lange termijn veel rendement zal behalen. Denk hierbij aan het besparen van kosten op arbeidskrachten. Ook wordt in de meeste gevallen het industriële proces verder geautomatiseerd, waardoor u kosten zult besparen. Wij zullen altijd met ontwerp- en ontwikkelprocessen aanduiden in hoeverre de industriële processen verbeterd worden.

 

 

Optimalisatie en automatisering door onze apparatenbouw

 

 

Op onze website vindt u al veel van onze mechanische ontwerpen die wij ontworpen hebben. Zo kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten: Producten & constructies, Draai & Freeswerk, Assemblage & machinebouw, prototyping, besturingen en industriële automatisering. Hieronder volgen enkele van onze machineontwerpen.

 

 

Palletkeerder- en kantelaar

 

 

Wij hebben veel ervaring met het optimaliseren en automatiseren van de palletvervoer binnen een bedrijf. Daarom kunt u veel op maat gemaakte producten vinden waarmee u de palletvervoer kunt optimaliseren en automatiseren. Denkt u hierbij aan de palletkeerder– en kantelaar. Hiermee kunt u enorm veel arbeidskracht besparen. Aan de hand van de machine kunt u zeer eenvoudig en binnen een korte tijd een pallet keren of kantelen naar uw wens.

 

 

Pallet rollenbaan en kettingbaan

 

 

Ook de rollenbaan en kettingbaan voor pallets zijn uitstekende producten om het vervoeren van de pallets binnen uw industriële proces vlotter te laten verlopen. Onze producten binnen de pallet transport zijn zo ontworpen dat ze uitstekend met elkaar samenwerken. Hierdoor loopt de pallet vervoer vlotter, veiliger en vrijwel automatisch.

 

 

Wij bieden meer oplossingen die geschikt zijn voor de materiaal en product handling binnen uw bedrijf. Op onze website kunt u alles vinden over onze machine ontwerp en apparatenbouw. Wilt u een op maat gemaakte oplossing laten ontwerpen door de ervaren engineers van PMBK? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u enorm graag verder!